experience-living-in-northern-cyprus-1

مهاجرت، فارغ از مکان آن، یک امر پیچیده و سلیقه‌ای است. همه‌ی انسان‌ها با هر بودجه و شرایطی، زمانی که کلمه‌ی مهاجرت را می‌شنوند، یک نوع حس ناامنی را در کنار فکر پیشرفت حس می‌کنند.

برخی به دلیل وابستگی به خانواده، برخی به دلیل شرایط مالی و برخی دیگر فکر استارت زدن زندگی در غربت باعث ایجاد چنین حسی در آن‌ها می‌شود.

همانطور که همه می‌دانیم، مهاجرت به هر کشوری و با هر هدفی که باشد، مزایا و معایب خاص خود را دارد. اینکه فرد مهاجر، بخواهد پیش از مهاجرت، به کشور مقصد سفر کرده و مدتی را در آنجا باشد تا کمی از مسائل پس از مهاجرت را درک کند، شاید برای همه‌گان امکان پذیر نباشد.

پس چه باید کرد تا بتوانید تصمیم عاقلانه‌تری بگیرید؟ پرس و جو و استفاده از تجربیات افرادی که قبلا این راه را رفته‌اند، یکی از بهترین راه‌ها برای این است که بدانید تا حدودی چه چیزهایی در انتظارتان است و چه باید بکنید.

با ما همراه باشید، تا با بررسی تجربه زندگی در قبرس شمالی، که بر اساس جمع آوری نظرات مهاجران به این کشور، جمع آوری شده، قدمی در راه مهاجرت به قبرس شمالی برداشته باشید.

درباره قبرس شمالی

قبل از پرداختن به نظرات افرادی که به قبرس شمالی مهاجرت کرده‌اند، اندکی در خصوص قبرس شمالی، اطلاعاتی را به شما خواهیم داد.

پس از جنگ داخلی که بین یونانیان و ترک‌های قبرس رخ داد، این کشور به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم شد. قبرس شمالی که قبرس ترک نیز نامیده می‌شود، تحت قیومیت ترکیه، از واحد پولی لیر و زبان ترکی استانبولی پیروی می‌کند.

اکثریت ساکنان بومی این منطقه، مسلمان هستند. قبرس شمالی که یک کشور مهاجر پذیر و رو به رشد محسوب می‌شود، دارای دانشگاه‌های معتبر و بین المللی است. همچنین به دلیل موقعیت قرار گیری جغرافیاییِ میانه قاره‌ها، سرمایه گذاران در بخش املاک و بازرگانان نیز، استقبال فوق العاده‌ای از این کشور دارند.

ورود این افراد و همچنین جنبه‌ی توریستی داشتن کشور قبرس شمالی، موجب شده تا فرهنگ‌ها، واحدهای پولی و زبان‌های دیگری نیزدر این کشور رایج باشند.

به طور مثال خرید، فروش و اجاره‌ی املاک در قبرس شمالی، با پوند انگلستان و پرداخت هزینه‌های دانشگاه معمولا با دلار یا یورو صورت می‌گیرد.

همچنین اکثر مشاغل، نیاز به تسلط به زبان انگلیسی و یا  بعضا آلمانی در کنارِ زبان ترکی استانبولی دارند.

قبرس شمالی تنها کشور اروپایی است که حدود 300 روز در سال، دارای آب و هوای آفتابی است. پاییز متعادل و زمستان کوتاه مدت در این کشور، زمینه ساز رشد پوشش گیاهی خاص به خصوص وجود درختان بلوط طلایی، سرو، زیتون و اکالیپتوس شده است.

experience-living-in-northern-cyprus-2

مزایا مهاجرت به قبرس شمالی

در ادامه به صورت تیتروار به برخی مزایای مهاجرت به قبرس شمالی اشاره می‌کنیم:

  • مالیات اندک
  • امنیت بالا
  • هزینه‌های پایین زندگی
  • امکان خرید اقساطی ملک
  • وجود دانشگاه‌های معتبر بین المللی
  • اقتصاد پویا و رو به پیشرفت

تجربه زندگی در قبرس شمالی

اکنون نظرات و تجربیات اشخاص از مهاجرت و زندگی در قبرس شمالی را بررسی می‌کنیم:

نظر سحر با 8 سال سابقه‌ی زندگی در قبرس شمالی

خانم سحر که مجرد هستند و در این کشور تحصیل می‌کنند به نکاتی اشاره کردند که مهم‌ترین آن‌ها را برایتان بازگو می‌کنیم:

سحر می‌گوید: برای من که یک خانم مجرد و جوان هستم، امنیت بالای قبرس، یکی از بزرگ‌ترین مزایا است. چرا که در هر ساعتی از شبانه روز در هر کجای شهر، بدون هیچ ترسی رفت و آمد می‌کنم.

سحر در ادامه می‌گوید که با توجه به طبع سرد من، داشتن روزهای آفتابی زیاد در این کشور، باعث شده بتوانم از وجود آفتاب و گرما لذت کافی را ببرم و این موضوع که پاییز متعادل است و زمستان کوتاه، برایم بسیار خوشآیند می‌باشد.

سحر با اشاره به اینکه در دانشگاه مدیترانه‌ی شرقی تحصیل می‌کند، ادامه می‌دهد که در این دانشگاه با اساتید و دانشجویان بین المللی وقت می‌گذرانیم و این فوق العاده است. زیرا به اندازه‌ی هزینه‌ی تحصیل در یک کشور اروپایی یا آمریکایی، شهریه پرداخت نمی‌کنیم اما همان امکانات را دریافت می‌کنیم.

ایشان از معایب زندگی در قبرس، به نداشتن مارکت‌های بزرگ برای خرید و همچنین نداشتن گاز شهری اشاره کرده‌اند.

experience-living-in-northern-cyprus-3

نظر شایان با تجربه‌ی 6 سال زندگی در قبرس شمالی

روزی که ما به قبرس مهاجرت کردیم، قیمت ملک بسیار مناسب بود، اما رد حال حاضر با پیشرفته‌تر شدن این کشور، قیمت ملک در قبرس شمالی بسیار افزایش پیدا کرده است.

این موضوع از یک‌سو خوشآیند است که ملکی که ما خریده‌ایم، یک سرمایه گذاری سودمند بوده، و از سوی دیگر اکنون که می‌خواهیم برای فرزندمان یک خانه بخریم، قیمت‌ها بسیار بالا است.

نظر علی درباره‌ی زندگی در قبرس شمالی

قبرس شمالی یک کشور رو به پیشرفت است. یعنی شما باید برای مهاجرت به این کشور خودتان را آماده کنید که قرار نیست در یک کشور پیشرفته‌ی اروپایی زندگی کنید.

این موضوع سختی‌های خاص خود را دارد. قبرس هنوز در حال رشد و پیشرفت است. توصیه می‌کنم که اگر قصد مهاجرت به قبرس شمالی را دارید، با دید سرمایه گذاری در این راه قدم بردارید.

این را بدانید، که گرچه از برخی شرایط زندگی در قبرس شمالی به نسبت ایران، بهتر است و هزینه‌های زندگی در این کشور به نسبت سایر کشورهای اروپایی کمتر است؛ اما غافل از این موضوع نشوید که هزینه‌های زندگی به نسبت کشور ایران بالاتر است.

نظر سارا درباره‌ زندگی در قبرس شمالی

من به کشورهای زیادی سفر کرده‌ام. چیزی که نظر من را بسیار جلب خودش کرد، آرامش و حس خونگرمی مردمان بومی و کارمندان ادارات است.

آن‌ها علاوه بر اینکه به همه‌ی امور به خوبی رسیدگی می‌کنند. سرشار از آرامش و حس خوب هستند. البته کمی باعث کند شدن روند می‌شود که نمی‌دانم بگویم خوب است یا بد!

نظر سهیل درباره زندگی در قبرس شمالی

زمانی که به قبرس شمالی آمدم، به شهر فاماگوستا وارد شدم. از آنچه که دیدم شوکه بودم و قصد برگشت داشتم. با یکی از دوستانم که قرار بود من را در این کشور راهنمایی کند، ملاقات کردم. او مرا به لانگ بیچ برد و در آنجا با مشاهده‌ی وجهه‌ی اروپایی و مدرن قبرس شمالی آشنا شدم.

می‌خواهم بگویم که قبل از مهاجرت درباره‌ی شهرهای مختلف قبرس تحقیق کنید تا ببینید کدام شهر به روحیات، بودجه و هدف شما نزدیک‌تر است.

نظر الهام درباره‌ قبرس شمالی

از نظر من، که توقع یک زندگی بهتر را دارم، هنوز قبرس شمالی برای یک زندگی اروپایی مناسب نیست. به همین دلیل تصمیم گرفتم با خرید ملک در قبرس شمالی، سرمایه گذاری بلند مدت و همچنین کسب درآمد ارزی داشته باشم.

اکنون ملک خود را اجاره داده‌ام تا در آینده که شرایط قبرس به ایده‌آل ذهنی من نزدیک شد، خودم به این کشور سفر و در آنجا زندگی کنم.

نظر حیدر درباره‌ی مهاجرت و زندگی در قبرس شمالی

من دو دختر 16 و 18 ساله دارم. دو سال هست که به قبرس شمالی مهاجرت کردیم. با توجه به گذشت این دو سال و آینده‌ی درخشان این کشور، بسیار خوشحال و راضی هستم که به قبرس شمالی مهاجرت کردیم.

experience-living-in-northern-cyprus-4

نظر مهرناز درباره مهاجرت به قبرس شمالی

من فرد فعال و پر جنب و جوشی هستم. حالا که به قبرس شمالی مهاجرت کردم، پشیمانم که چرا قبل از مهاجرت، به خوبی تحقیق نکرده بودم. چرا که قبرس کشور کوچک و در اکثر مواقع ساکت و خلوت است و با روحیات من اصلا سازگار نیست.

گرچه برخی موارد هم توریست زیاد است و پر از جنب و جو، اما میزان سکوت آن بیشتر از جنب و جوش و شلوغی است.

نظر سینا درباره‌ی مهاجرت به قبرس شمالی

اگر آدمی هستی که نمی‌تونه صرفه جویی کنه، بهتره قبرس نیای! چون اینجا هزینه‌ی آب و برق و گاز خیلی زیاده.

نظر زهرا درباره‌ی زندگی در قبرس شمالی

من یک سال هست که بازنشسته شدم و حس کردم به محیطی امن و با آرامش نیاز دارم. این یک سالی که توی قبرس شمالی زندگی کردم، از طبیعت زیبا و سکوتش لذت بردم. همون آرامش و امنیتی که همیشه مد نظرم بود رو بدست آوردم.

نظر احمد درباره‌ی مهاجرت به قبرس شمالی

حدود 4 سال است که از طریق کار وارد این کشور شدم. ابتدا فقط به زبان ترکی استانبولی مسلط بودم. با گذشت زمان متوجه اهمیت تسلط به زبان انگلیسی شدم. پس از یادگیری، وارد یک هلدینگ بین المللی شدم و اکنون از درآمد و زندگی خوبی برخوردارم.

نظر گلاره در مورد زندگی در قبرس شمالی

زمانی که به قبرس آمدم، گواهینامه نداشتم و رانندگی بلد نبودم. از آنجایی که سیستم حمل و نقل در قبرس شمالی بسیار ضعیف است، ملزم به خرید ماشین شخصی و یادگیری رانندگی شدم. به کسانی که قصد سفر به این کشور را دارند، توصیه می‌کنم که حتما رانندگی بلد باشند و بودجه‌ای را برای خرید ماشین کنار بگذارند.

نظر مارال 25 ساله درباره‌ی قبرس شمالی

من وابستگی خیلی زیادی به خانواده‌ام دارم. اینکه بخوام توی یک کشور اروپایی تحصیل کنم و از ایران خیلی دور باشم واقعا برام سخت بود. تصمیم گرفتیم برای تحصیل در قبرس شمالی اقدام کنم.

به این صورت هم نزدیک به ایران و خانواده‌م هستم. هم هزینه‌ها به صرفه‌تر هست و هم از امکانات دانشگاه‌های برتر اروپایی استفاده می‌کنم. همچنین موفق به دریافت بورسیه‌ی 75 درصدی شدم که برای من خیلی اتفاق مهم و ارزشمندی بود.

experience-living-in-northern-cyprus-4

نظر شهرام 50 ساله درباره زندگی در قبرس شمالی

من از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری به قبرس شمالی مهاجرت کردم. اینجا یک سکوی پرش فوق العاده برای سرمایه گذاری است. زیرا علاوه بر آینده‌ی درخشان، قوانین حکومتی به نحوی است که امنیت سرمایه‌ی سرمایه داران حفظ می‌شود.

به طور کلی از سرمایه گذاری در قبرس شمالی بسیار راضی هستم.

نظر سپیده 30 ساله درباره مهاجرت به قبرس شمالی

اولین باری که به قبرس آمدم، برای سفر تفریحی بود. دختر و دامادم پس از مشاهده‌ی محیط دلنشین و امکانات قبرس شمالی، تحقیق و پرس و جو را شروع کردند. خانه‌ام را در تهران فروختم و به همراه دختر و دامادم به قبرس آمدیم.

با خرید خانه و یافتن شغل مناسب، همگی زندگی خوب و رضایت بخشی را در اینجا تجربه می‌کنیم.

نظر محمد درباره‌ی قبرس شمالی

من 10 سال است که در قبرس زندگی می‌کنم. همسر من یک قبرسی است. من با ایشان ازدواج کردم و بعد از گذشت 3 سال اقامت دائم و بعد شهروندی این کشور را بدست آوردم.

اکنون به همراه همسر و فرزندانمان، به راحتی به کشورهای اروپایی سفر می‌کنیم و زندگی راحتی داریم.

نظر سمیه 45 ساله درباره مهاجرت به قبرس شمالی

من از مهاجرتم راضی نیستم. اینجا خیلی گرم است و به نسبت توقع من، امکانات کمی دارد. اگر قبل از اقدام تحقیق کافی می‌کردم و یا حداقل یک بار به قبرس شمالی سفر می‌کردم این موضوع پیش نمی‌آمد.

نظر صابر درباره خرید ملک در قبرس شمالی

شانس با من یار بود. یک بار به صورت غیر حضوری اقدام به خرید ملک کردم که متاسفانه با یک شرکت کلاهبردار طرف شدم. خوشبختانه زود متوجه شدم و این بار به صورت حضوری اقدام به خرید ملک در قبرس شمالی کردم.

اقدام برای خرید غیرحضوری، ریسک بسیار بالایی دارد. اگر قصد همچین کاری را داشتید، اصلا عجله نکنید، با دقت و وسواس فراوان تمام جوانب را بسنجید و با چندین موسسه مشورت کنید.

به راحتی اعتماد نکنید و پول و سرمایه‌تان را دست هر کسی نسپارید. از مراحل و جزییات اخذ اقامت از طریق خرید ملک در قبرس شمالی مطلع باشید. این کار باعث می‌شود تا اگر فرد در حال سو استفاده از شما بود فورا متوجه شوید.

همچنین دانستن قوانین، گرچه ممکن است سخت و زمان‌بر باشد اما برای حفظ سرمایه، جزو واجبات است.

experience-living-in-northern-cyprus-5

کلام پایانی

همانطور که مشاهده کردید، سلایق و اهداف از مهاجرت بسیار متفاوت است. شما باید ابتدا با خودتان روراست باشید که چه چیزی می‌خواهید که از مهاجرت به قبرس شمالی به دست بیاورید.

بعد با تحقیق و پرس و جو متوجه این موضوع خواهید شد که آیا قبرس برایتان مناسب هست یا نه.

نکته‌ای که بهتر است به آن اشاره کنیم، این است که افرادی که از حدود 8-10 سال پیش به این کشور مهاجرت کرده‌اند، اکثرا روزهای سختی در قبرس شمالی گذرانده و تجربیات بدی دارند. چرا که افزایش سیاست‌های جذب سرمایه از سرمایه گذاران خارجی در این کشور در سال‌های اخیر اتفاق افتاده است.

گرچه میزان این سال‌ها اندک است اما همین افراد پیشرفت ناگهانی را به وضوح لمس کرده‌اند.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری :

زهرا مهمانپرستAuthor posts

من زهرا مهمانپرست دارای مدرک لیسانس حسابداری هستم. از کودکی علاقه به نوشتن داشتم. طی سال‌هایی که مشغول به کار در زمینه‌ی مالی بودم، به کار ترجمه و خلاصه نویسی متون هم می‌پرداختم.زمانی که متوجه شدم پتانسیلم توی زمینه‌ی نویسندگی بیشتر از مسئله‌ی مالی هست، با یادگیری اصول و قواعد تولید محتوا یونیک، سئو، مقاله نویسی، کار با انواع قالب‌های سایت و … مسیر شغلیم رو تغییر دادم و الان نسبت به قبل خیلی خوشحال‌تر و موفق‌تر هستم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *